Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na hořčici z remosky

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 623 kJ /
866 kcal
Bílkoviny99,50 g
Tuky52,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Na dno remosky nasypeme mořskou sůl a kmín. Maso vcelku důkladně pomažeme hořčicí a ještě jemně osolíme jemně nadrcenou solí. Krok 2: Do remosky poté dáme maso a okolo brambory, podlijeme trochou vody (opravdu není třeba více, než je uvedeno) a necháme péct cca hodinu, nebo dokud maso nezměkne.

Zveřejněno 18. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na hořčici z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ez8K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na hořčici z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ez8K

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl mořská, kmín celý, sůl mořská, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu