Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohová buchta s broskvovým kompotem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dameli

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 890 kJ /
2 603 kcal
Bílkoviny113,49 g
Tuky126,88 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 850 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy249,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme. Krok 2: Pečeme 15 minut na 180 °C. Krok 3: Tvaroh osladíme a navrstvíme na již upečené těsto. Krok 4: Vrátíme zpět na 5 minut do trouby. Krok 5: Mezitím uvaříme pudink ze šťávy z kompotu smíchané se 300 ml vody. Krok 6: Broskve pokrájíme na malé plátky, naskládáme na upečenou buchtu. Krok 7: Vše zalijeme pudinkem a necháme ztuhnout.

Zveřejněno 24. 3. 2021

Poznámka autorky Dameli

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohová buchta s broskvovým kompotem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ONgG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohová buchta s broskvovým kompotem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ONgG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Zajímavý recept, ale chtělo by to spíš napsat celkové množství tekutiny. Jsou různé velikosti skkenic a pokaždé se mi povede ji naplnit jinak - kompoty nekupuj, protože si dělám svoje. A broskvovy i merunkovy dělám do menších skleniček. Na buchtu pak místo jednoho kompotu použiji 2 a stavy je pak víc než z jednoho. Bylo by lepší uvést napriklad: stavu doplnime vodou do celkového množství 500 ml tekutiny. Pudink se většinou rozfelava do půl litru mléka, ale u buchet to bývá jiné. Děkuji :-)

yanull: dělám ho schválně takové piškotovější, máme to tak doma rádi. Informaci o kompotu ještě doplním

Suroviny, které uvádíte, mi přijdou jako na piškotové těsto, kde by se žloutky měly šlehat s cukrem a z bílků sníh a nebo vyšlehat celá vejce s cukrem a poté přidat ostatní. Také byste měla uvést, kolik šťávy jste dala na uvaření pudingového přelivu. Někdo může mít kompot svůj, někdo kupovaný a většinou se na 1 sáček pudingu šťáva ještě doplňuje vodou. Děkuji. :-K

Suroviny:
mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, tvaroh jemný, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kompot broskvový

Přidat fotografie receptu