Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,49 g |
Tuky | 126,88 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 249,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme.
Krok 2: Pečeme 15 minut na 180 °C.
Krok 3: Tvaroh osladíme a navrstvíme na již upečené těsto.
Krok 4: Vrátíme zpět na 5 minut do trouby.
Krok 5: Mezitím uvaříme pudink ze šťávy z kompotu smíchané se 300 ml vody.
Krok 6: Broskve pokrájíme na malé plátky, naskládáme na upečenou buchtu.
Krok 7: Vše zalijeme pudinkem a necháme ztuhnout.
Zveřejněno 24. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
Moje poznámka
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 58 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
tvaroh jemný,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
kompot broskvový
Komentáře (3)