Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf na černém pivu

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy cca1,5 hodiny plus příprava

cca1,5 hodiny plus příprava

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 603 kJ /
383 kcal
Bílkoviny9,36 g
Tuky5,69 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy66,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule nakrájíme na půlměsíčky, brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, mrkev očistíme a nakrájíme na středně velké kousky, česnek nadrobno.  Krok 2: Na dno pekáčku dáme cibuli, na ni dáme kousky brambor a mrkve. Maso ze všech stran osolíme a opepříme, dáme na brambory s mrkví, posypem česnekem a podlijeme pivem, které nejprve smícháme s hořčicí. Přidáme rozmarýn, přikryjeme a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C. Krok 3: Asi po hodině maso obrátíme a ještě na další půl hodiny pečeme, dokud maso není měkké.

Zveřejněno 29. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y1yO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y1yO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, brambory, mrkev, cibule, hořčice plnotučná, sůl mořská, pepř, rozmarýn, pivo černé

Přidat fotografie receptu