Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslový chléb s dýňovým semínkem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 810 kJ /
2 345 kcal
Bílkoviny77,03 g
Tuky47,82 g
Vláknina28,33 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,03 g
Sacharidy387,39 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do formy v pořadí tekuté, sypké, formu usadíme do pekárny a zapneme program Celozrnný (s delším kynutím). Krok 2: Hotový chléb z formy vyklepneme, po chvilce z něj vytáhneme háky a chleba a necháme vychladnout na mřížce.

Zveřejněno 30. 3. 2021

Poznámka autorky cathleen

Tento a další recepty najdete u mě na webu http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslový chléb s dýňovým semínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPZL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslový chléb s dýňovým semínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPZL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
podmáslí, voda, olej, sůl, cukr, kmín celý, mouka žitná chlebová, mouka grahamová, mouka chlebová pšeničná, semínka dýňová, droždí čerstvé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu