Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí s hovězím masem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 115 kJ /
984 kcal
Bílkoviny118,77 g
Tuky37,22 g
Vláknina12,24 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy40,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zpěníme cibulku, nakrájíme maso na kostky a orestujeme na cibuli. Přidáme zelí, koření, osolíme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Krok 2: Ze sádla a mouky připravíme jíšku, maso jemně zahustíme. Ke konci přidáme česnek. Krok 3: K masu přikusujeme chléb a popíjíme dobré pivo.

Zveřejněno 8. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelí s hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xRlE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelí s hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xRlE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

zizala: dobrý den, recept jsem dostala před lety od kolegyně a dělám to podle něj, zelí dám hned k masu. Kaši jsem ze zelí neměla, ale máte dobrý nápad, když se dá ke konci, bude to možná ještě lepší. Také to zkusím. :-) Děkuji

Než se udusí maso, bude ze zelí kaše :-(. Přidala bych zelí na posledních 15 minut.

Suroviny:
maso hovězí, cibule, zelí kysané, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, česnek, mouka hladká, sádlo

Přidat fotografie receptu