Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda s bylinkami a česnekem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 719 kJ /
3 040 kcal
Bílkoviny205,98 g
Tuky231,92 g
Vláknina1,88 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 3,00 g
Sůl7,15 g
Sacharidy20,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z masa uděláme plát, naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran a posypeme nasekaným česnekem a bylinkami. Krok 2: Poklademe slaninou a pevně zavineme. Krok 3: Obalíme v bylinkách a ovážeme potravinářským provázkem. Krok 4: Zabalíme do pečicího papíru a pak do alobalu. Krok 5: Vložíme do pekáčku s trochou vody.
Pečeme přikryté asi hodinu a půl a pak rozbalíme a dopečeme. Krok 6: Výpek z masa vlijeme do pánve, vysmahneme, zaprášíme moukou, přilijeme víno, přidáme hořčici, povidla, vývar podle potřeby, provaříme, dochutíme podle potřeby solí a přecedíme. Krok 7: Nakonec vmícháme studené máslo.

Zveřejněno 9. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s bylinkami a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J0Pv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s bylinkami a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J0Pv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl, pepř, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, petrželka, česnek, slanina anglická, výpek z masa, víno červené, mouka hladká, povidla švestková, hořčice, sůl, vývar masový, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu