Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zimní nákyp

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 296 kJ /
788 kcal
Bílkoviny65,52 g
Tuky37,44 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,35 g
Sůl3,04 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu (zelí) nakrájame na rezance a zemiaky na malé kocky. Krok 2: Na oleji asi 5 min restujeme kapustu. Krok 3: Pridáme zemiaky, osolíme, okoreníme, podlejeme 375 ml vriacej vody a spolu dusíme 10 minút. Krok 4: Do vymazaného pekáčika dáme polovicu zeleniny aj s prípadným zvyškom tekutiny), na ňu rozložíme na rezance narezanú šunku a zakryjeme zvyškom zeleniny. Krok 5: Vajcia rozšľaháme v mlieku, osolíme, okoreníme a zalejeme zeleninu. Krok 6: Pečieme asi 30 minút na 180°C.

Zveřejněno 11. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2YgW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2YgW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí hlávkové, brambory, šunka, mléko, vejce, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu