Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety s lískovými oříšky

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 976 kJ /
1 667 kcal
Bílkoviny139,69 g
Tuky97,41 g
Vláknina17,67 g
Cholesterol 619 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,27 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vajce, múku, sherry, sójovú omáčku, nastrúhanú cibuľu a soľ dobre premiešame. Krok 2: Filety ryby obalíme v tejto zmesi a potom v strúhaných lieskovcoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 3: Podávame so zemiakmi a zeleninou.

Zveřejněno 28. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s lískovými oříšky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLo1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s lískovými oříšky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLo1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
filet z ryb, olej, cibule, mouka hladká, vejce, sherry, omáčka sojová, sůl, ořechy lískové

Přidat fotografie receptu