Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový pudinkový desert

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 459 kJ /
588 kcal
Bílkoviny3,76 g
Tuky3,24 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy124,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, nakrájíme na kostky a dáme vařit při mírném plameni, dokud jablka úplně nezměknou, přidáme vanilkový pudink a neustále mícháme, dokud jablka a pudink neudělají hladkou směs. Krok 2: Do keramické (nebo třeba zapékací) mísy dáme piškoty, přelijeme je vzniklým pudinkem a dáme asi na hodinu do lednice vychladnout. Pak už jen stačí nakrájet, přidat rozšlehanou smetanu do tuha, pokapat citronovou šťávou a podávat.

Zveřejněno 29. 4. 2021

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Nesladila jsem, jablka jsou sladká dostatečně, ale samozřejmě každý ať si dochutí podle sebe. Podle velikosti jablek můžeme samozřejmě dát třeba 8, podle toho, kolik chceme mít pudinku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový pudinkový desert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y10Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový pudinkový desert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y10Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jablko, piškoty bezlepkové, pudink vanilkový, voda, smetana ke šlehání, citron

Přidat fotografie receptu