Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z čevené řepy s bazalkovým tofu

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 179 kJ /
760 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky37,63 g
Vláknina23,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,40 g
Sacharidy51,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cviklu (červenou řepu) nastrúhame nahrubo, pridáme olej, premiešame a necháme 10 minút postáť. Krok 2: Potom k cvikle pridáme nastrúhané tofu, nadrobno nakrájanú cibuľu, na kocôčky narezané uhorky, hrášok a premiešame. Dochutíme sójovou omáčkou. Ak potrebujeme, dosolíme (Ja už nesolím, sójová omáčka je slaná). Krok 3: Porcie pred podávaním ozdobíme lyžicou bieleho jogurtu alebo kyslej smotany a lístkom bazalky.

Zveřejněno 1. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z čevené řepy s bazalkovým tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qKDy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z čevené řepy s bazalkovým tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qKDy

Marie

Komentáře (4)

Eja57: Ďakujem. ;-):-K Mám len 1 takúto mištičku, pôvodne boli 3. ale kde tie časy sú...:-D

Marie Svarcova: ;-):-K

Máme rovnake mišticky....moc pěkný recept jako vždy:yes:

:yes::yes:<3

Suroviny:
řepa červená, tofu bazalkové, okurky sterilované, hrášek, omáčka sojová, olej olivový, sůl, jogurt

Přidat fotografie receptu