Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 18 ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 046 kJ /
5 030 kcal
Bílkoviny69,06 g
Tuky215,87 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 302 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy679,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme ovoce, které budeme používat, čerstvé očistíme, kompotované scedíme a necháme okapat. Zapneme troubu na 180 °C a vyložíme plech papírem na pečení. Krok 2: Na těsto smícháme sypké ingredience a promícháme, přidáme smíchané tekuté a vše promícháme. Vlijeme do pekáčku, uhladíme, poklademe různým ovocem a dáme do předehřáté trouby. Pečeme 5-7 minut, snížíme teplotu na 170 °C a dopečeme cca 20 minut (podle trouby - hlídáme) dorůžova. Vyndáme na mřížku a necháme vychladnout. Krok 3: Do uzavíratelné hlubší misky dáme všechny ingredience na krém, protřepeme a po minutě natřeme na povrch vychladlé buchty, poprášíme kakaem a necháme chvilku v chladu. Nakrájíme na řezy nebo kostky a podáváme.

Zveřejněno 10. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GBWK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GBWK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, kypřící prášek, mléko, olej, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, rum, pudink vanilkový, broskve

Přidat fotografie receptu