Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtský kotlík

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anyzek Anyzek

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 161 kJ /
2 190 kcal
Bílkoviny128,36 g
Tuky109,74 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,70 g
Sacharidy167,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zlatova. Přidáme nakrájený párek a mleté maso. Orestujeme. Krok 2: Přidáme sladkou mletou papriku a zalijeme vodou. Krok 3: Nasypeme těstoviny a vaříme, až se voda částečně vyvaří, budou vidět těstoviny a budou měkké. Mícháme, aby se to nepřipálilo. Dochutíme dle chuti. Na zjemnění můžeme dát i máslo nebo smetanu. Krok 4: Servírujeme s nastrouhaným sýrem.

Zveřejněno 17. 5. 2021

Poznámka autorky Anyzek

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frankfurtský kotlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6DRn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frankfurtský kotlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6DRn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, sádlo, párky, těstoviny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, cibule, sýr tvrdý, pažitka, voda, máslo

Přidat fotografie receptu