Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané kuřecí ve víno-rajčatové šťávě

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 174 kJ /
998 kcal
Bílkoviny165,24 g
Tuky17,98 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,08 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do remosky dáme olej spolu osolenými a opepřenými kuřecími prsíčky, podlijeme vínem a přidáme protlak. Necháme péct cca hodinu.  Krok 2: Jakmile je maso hotové (bílé uvnitř), do wok pánve dáme druhou polovinu oleje, maso z remosky nakrájíme/natrháme na kousky a spolu se vzniklou šťávou dáme do wok pánve, přidáme sójovou omáčku a rychle orestujeme. Podávala jsem s brambory a zeleninovou oblohou.

Zveřejněno 18. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané kuřecí ve víno-rajčatové šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8G6m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané kuřecí ve víno-rajčatové šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8G6m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, olej slunečnicový, sůl, pepř, olej slunečnicový, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu