Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička jako pikantní segedín

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 2+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 119 kJ /
267 kcal
Bílkoviny7,89 g
Tuky3,78 g
Vláknina13,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,15 g
Sůl7,91 g
Sacharidy45,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovičky po okrajích nařízneme, jemně solíme. Cibulku oloupeme nakrájíme nadrobno, dáme do remosky spolu s plátky masa, s nadrcenou kostkou bujonu a paprikou. Vše "podlijeme" zelím včetně šťávy a necháme v remosce dojít do měkka. Podávala jsem s bramborovým knedlíkem.

Zveřejněno 19. 5. 2021

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Samozřejmě se dá použít klasický knedlík, ale díky tomu, že maso není zahuštěné a knedlík je bezlepkový bramborový, tak je jídlo bezlepkově dietní.

Použijeme teflonovou Remosku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička jako pikantní segedín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p482

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička jako pikantní segedín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p482

Marie

Suroviny:
krkovice vepřová, paprika sušená pálivá, zelí kysané červené, bujón zeleninový, cibule, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu