Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté koláče z Majolky® a sádla

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

KatharinaK KatharinaK

Náročný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 045 kJ /
4 074 kcal
Bílkoviny87,13 g
Tuky155,86 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 688 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy571,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech ingrediencí zaděláme hladké těsto. Nejdříve smícháme sypké suroviny a přidáváme vejce, majolku, rozpuštěné sádlo a mléko. Krok 2: Těsto dáme kynout na teplé místo pod utěrkou, alespoň 1 hodinu. Krok 3: Z vykynutého těsta uděláme bochánky, vytvarujeme koláče na plechu s pečícím papírem a okraje koláče pomažeme vejcem. Krok 4: Dáme náplně dle chuti a posypeme drobenkou. Krok 5: Pečeme cca 15 minut na 220 stupňů - dle zkušeností s troubou.

Zveřejněno 27. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté koláče z Majolky® a sádla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vnQr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté koláče z Majolky® a sádla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vnQr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, droždí sušené, cukr, sůl, mléko, vejce, majolka, sádlo, máslo, mouka polohrubá, cukr

Přidat fotografie receptu