Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na kmíně a česneku

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 798 kJ /
669 kcal
Bílkoviny149,60 g
Tuky6,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy3,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z obou stran osolíme, jemně posypeme česnekem, pepřem a důkladně okmínujeme. Pak jen v pánvi na rozpáleném oleji rychle osmažíme. Podávala jsem s jednoduchým zeleninovým rizotem.

Zveřejněno 28. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na kmíně a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J48o

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na kmíně a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J48o

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji :-K

:yes:<3 candát je moje oblíbená rybka

Suroviny:
candát, kmín drcený, sůl mořská, pepř čtyř barev, olej olivový

Přidat fotografie receptu