Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové závitky s restovanou zeleninou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 193 kJ /
285 kcal
Bílkoviny10,68 g
Tuky0,93 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy54,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí. Poklademe plátky slaniny, pevně stočíme a spíchneme párátky. Opečeme na oleji, trochu podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka. Hotové závitky vyjmeme, vyndáme párátka, do šťávy přidáme kousek másla, odstavíme z plotny a rozmícháme. Krok 2: Na oleji s máslem orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, nahrubo nastrouhaný květák, mrkev, cuketu, osolíme a opepříme, orestujeme a podle potřeby podlijeme vodou. Zelenina by měla být tak akorát, rozhodně ne úplně měkká.

Zveřejněno 29. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové závitky s restovanou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2y7v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové závitky s restovanou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2y7v

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pečeně vepřová, pepř, hořčice, tymián, slanina anglická, máslo, květák, cuketa, mrkev, cibule, česnek, máslo, pepř

Přidat fotografie receptu