Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový rebarborový koláč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kacuda

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 12

12

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 557 kJ /
2 762 kcal
Bílkoviny69,78 g
Tuky151,07 g
Vláknina19,10 g
Cholesterol 815 mg
Sodík 382 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy271,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme ovesné vločky, mouky, kypřící prášek a cukr, potom přidáme vejce a studené máslo pokrájené na kostičky. Ze všech surovin vypracujeme drobenku. Krok 2: Náplň si připravíme tak, že smícháme tvaroh s vejcem, mlékem, vanilkovým extraktem a cukrem. Krok 3: Rebarboru očistíme a nakrájíme cca na 0,5-1 cm velké kousky, jahody přepůlíme a dáme s rebarborou do misky. Promícháme se škrobem a cukrem. Krok 4: Dortovou formu vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Do formy dáme 2/3 drobenky, na ni dáme tvarohovou náplň, dále rozprostřeme ovocnou směs a posypeme zbytkem drobenky. Krok 5: Koláč pečeme 30 minut na 180°C. Dokud drobenka nezezlátne.

Zveřejněno 5. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový rebarborový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZA06

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový rebarborový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZA06

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

"1 lžíce škrobu"
Jsem to ale nedovtipa;-)
Peču s rebarborou a čerstvými jahodami 2x týdně (na křehkém těstě předpečeném naslepo)
Škrob používám běžně..., ale tady mi to nedoplo:-(
Děkuji:-K

Suroviny:
vločky ovesné, mouka rýžová, moučka kokosová, cukr třtinový, máslo, vejce, prášek do pečiva, tvaroh, mléko, vejce, cukr třtinový, extrakt vanilkový, cukr vanilkový, rebarbora, kompot jahodový, škrob, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu