Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené koleno s česnekovou omáčkou a knedlíky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 625 kJ /
3 018 kcal
Bílkoviny173,07 g
Tuky250,31 g
Vláknina9,04 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 213 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koleno očistíme , vložíme do tlakového hrnce , přidáme cibuli , sůl a koření.
Vaříme do změknutí kolene. Krok 2: Vyjmeme koření (v čajovém vajíčku) a cibuli.
Maso vykostíme a dáme zpět do vývaru. Krok 3: Do kastrůlku nalijeme vlažnou vodu a rozmícháme v něm hladkou mouku.
Přilijeme i vývar. ( 70% vývar , 30% voda , odhadem). Přidáme rozmačkaný česnek.
Omáčku za občasného míchání povaříme ( cca 15 minut). Krok 4: Podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 10. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené koleno s česnekovou omáčkou a knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m1yp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené koleno s česnekovou omáčkou a knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m1yp

Marie

Suroviny:
koleno vepřové, cibule, bobkový list, koření nové koření, jalovec, pepř, česnek, sůl, mouka

Přidat fotografie receptu