Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčková pomazánka ze žervé

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min plus doba rozležení

20 min (20 min příprava, plus doba rozležení)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 099 kJ /
502 kcal
Bílkoviny36,30 g
Tuky35,20 g
Vláknina2,03 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 588 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy9,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve větší míse smícháme na malé kostičky nakrájené vejce, cibulku, žervé, petrželovou nať, přidáme hořčici, česnek a dle vlastní chutí osolíme, opepříme. Necháme alespoň hodinu uležet v lednici. Krok 2: Podávala jsem s bezlepkovým chlebem, ale samozřejmě je vhodná třeba klasická veka nebo jakékoliv pečivo dle vlastního výběru.

TIP: Jak jednoduše oloupat uvařené vejce natvrdo

Zveřejněno 12. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka ze žervé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rj9w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka ze žervé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rj9w

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, nať petrželová, česnek sušený, cibulka jarní, sýr žervé, hořčice plnotučná, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu