Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na houbové ragú

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 780 kJ /
1 143 kcal
Bílkoviny4,10 g
Tuky114,99 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,70 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme na kousky nakrájenou slaninu, přidáme na kousky nakrájenou hlívu, podusíme doměkka, přidáme kmín. Nesolíme. Přidáme jidášovo ucho nakrájené na proužky a necháme ho tam cca 5 minut, nakonec přidáme nakrájenou penízovku tak max. na 5 minut, ne déle.  Krok 2: S penízovkou tam zároveň dáme paprikovou pastu a kečup, promícháme a nakonec přidáme smíchaný škrob s trochou vody a hned teplé podáváme s pečivem, např. s vekou. 

Zveřejněno 15. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VwN5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VwN5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hlíva ústřičná, jidášovo ucho, olej rostlinný, kmín celý, pasta papriková, kečup sladký, slanina anglická, olej slunečnicový, škrob, voda

Přidat fotografie receptu