Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vařených vepřových žeber

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 665 kJ /
876 kcal
Bílkoviny22,38 g
Tuky61,71 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,42 g
Sacharidy53,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso, brambory a česnek pomeleme nebo rozmixujeme. Přidáme protlak, kečup, tatarku a koření. Cibuli nakrájíme nadrobno a nakonec už jen vařečkou vmícháme do pomazánky. Krok 2: Pomazánku dochutíme a necháme uležet. Podáváme s pečivem k večeři, nebo na topinky. Taky je dobrá jako podklad na jednohubky nebo chlebíčky.

Zveřejněno 15. 6. 2021

Poznámka autorky mika59

Žebra vařím klasicky s kořenovou zeleninou doměkka a vývar použiji na polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vařených vepřových žeber

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wx8W

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vařených vepřových žeber

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wx8W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

RubyRom: Děkuji Romi :-K:-K

Eja57: Jo z pečených je skvělá, tahle chutí připomíná Bulharku..díky :-K:-K

A což teprve ze zbytku pečených žeber:yes:

Miluju pomazánky a tahle musí být skvělá!:yes::yes:

Suroviny:
žebra, brambory, cibule, česnek, protlak, kečup sladký, hořčice, tatarská omáčka, chilli, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu