Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 489 kJ / 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,10 g |
| Tuky | 11,55 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 336 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 42,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Moje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 5 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 18 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 18 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 20 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 21 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
cibulka jarní,
rajče cherry,
hořčice plnotučná,
cukr třtinový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Občas je hlávkového salátu až až a je potřeba sklidit vícero hlávek
No a co s ním, než ho sním
U nás se osvědčilo:
Rozebrat hlávky na jednotlivé listy, oprat v míse (lépe ve dřezu) v přebytku vody, po částech odstředit v ruční odstředivce, zlehka nacpat (to je protimluv
Jako čerstvý vydrží několik dní
Může se stát, že listové žebro na konci zahnědne, takže před použitím se odlomí (odkrojí)
No, obsah odkazu je notoricky znám i abstinentům