Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 249 kJ / 1 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,53 g |
| Tuky | 125,14 g |
| Vláknina | 13,85 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 4,47 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 69,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troche oleja dobleda orestujeme nakrájanú cibuľu.
Krok 2: Pridáme na kocky nerezané zemiaky a na menšie kocky nakrájané mäso. Okoreníme, zalejeme vodou a varíme, kým nie sú zemiaky mäkké.
Krok 3: Potom vmiešame nastrúhaný chren a jablko a kyslú smotanu. Smotanu najprv rozmiešame s trochou horúceho vývaru z polievky, až potom vlejeme do polievky. Necháme prejsť varom.
Krok 4: Na panvičke vyškvaríme na malé kocky nakrájanú slaninu a pridáme ju do polievky v tanieri aj s trochou tuku.
Zveřejněno 17. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s uzeným masem a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6D07
Moje poznámka
Polévka s uzeným masem a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6D07
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
cibule,
jablko,
křen strouhaný,
smetana kysaná,
slanina uzená,
olej,
pepř
Komentáře (5)