Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 256 kJ / 1 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,23 g |
Tuky | 28,17 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 143,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s bílými fazolemi, sušenými rajčaty a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3zO4
Moje poznámka
Kuřecí játra s bílými fazolemi, sušenými rajčaty a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3zO4
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 12 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 15 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 9 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 12 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 17 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 17 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 19 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 20 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 20 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 21 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Suroviny:
játra kuřecí,
fazole bílé,
rajče sušené,
cibule,
olej olivový,
vývar drůbeží,
sůl,
pepř mletý,
koření oregáno čerstvé
Komentáře (2)