Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie593 kJ /
142 kcal
Bílkoviny5,50 g
Tuky0,42 g
Vláknina6,17 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 3,28 g
Sůl7,30 g
Sacharidy27,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné, nakrájené maso promícháme s kukuřičným škrobem a 1 čajovou lžičkou rostlinného oleje. Necháme rozehřát wok nebo hlubokou pánev a dáme 1 lžíci oleje. Vložíme maso a za stáleho míchání smažíme. Osmažené vyndáme z pánve a odložíme stranou. Krok 2: Do woku přidáme další lžíci oleje a dáme restovat nasekaný česnek, cibuli a čerstvou chilli papričku. Restujeme po dobu asi 1 minuty. Vrátíme zpět maso, přidáme sójové omáčky, ústřicovou omáčku, rybí omáčku,1 lžíci vody, thajskou bazalku a mátu. Krok 3: Restujeme ještě 30 sekund, dokud nejsou lístky bazalky a máty zavadlé. Ihned podáváme nejlépe s rýží ve vedlejší misce.

Zveřejněno 23. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n27Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n27Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
škrob kukuřičný, olej, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, sojová omáčka světlá, omáčka sojová sladká, ústřicová omáčka, omáčka rybí, bazalka čerstvá, máta

Přidat fotografie receptu