Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na paprikách a pórku

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 806 kJ /
671 kcal
Bílkoviny108,28 g
Tuky16,57 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy20,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme cibuli, pokud je třeba, dáme trošku oleje, osmahneme. Krok 2: Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, orestujeme, posypeme mletou paprikou, přidáme protlak a promícháme. Krok 3: Zalijeme vývarem a vaříme pod pokličkou. Před změknutím masa ještě přidáme nakrájené papriky a pórek. Krok 4: Mouku promícháme s troškou vývaru nebo vody a vlijeme přes sítko do omáčky. Promícháme a provaříme.

Zveřejněno 25. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na paprikách a pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m1Kn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na paprikách a pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m1Kn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, cibule, pórek, olej, paprika, pepř, česnek, paprika sušená uzená, špek, maso vepřové, protlak, mouka hladká

Přidat fotografie receptu