Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborka

Hodnocení receptu je 4,8 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 712 kJ /
3 755 kcal
Bílkoviny64,54 g
Tuky231,26 g
Vláknina28,58 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,21 g
Sacharidy342,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do formy pekárny (v pořadí tekuté, pak brambory a zbytek suchých surovin, droždí nahoru na mouku) a necháme pekárnou těsto bez předehřevu jen uhníst. Krok 2: Ve vypnuté pekárně těsto bude asi 30 minut kynout, poté ho vyškrábneme na plech s pečícím papírem, stěrkou roztáhneme a ještě asi 15-20 minut necháme vykynout. Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do červena (200-220°C / asi 25-30 minut). Podáváme nakrájené na řezy.

Zveřejněno 28. 6. 2021

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wX01

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wX01

Marie

Suroviny:
voda, olej, brambory, slanina anglická, cibule, vejce, mouka polohrubá, sůl, cukr, kmín drcený, pepř mletý, droždí čerstvé

Přidat fotografie receptu