Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,20 g |
| Tuky | 44,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme.
Krok 3: Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu. Vlijeme do skleniček a dáme do chladu alespoň na 2 hodiny.
Krok 4: Před podáváním ozdobíme.
Zveřejněno 29. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Moje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 5 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 14 minutami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 1 hodinou
Palačinky s džemem
jakub@V před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 1 hodinou
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 1 hodinou
Jklůkljů
[email protected] před 2 hodinami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 12 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 14 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 15 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 16 hodinami
Suroviny:
broskve,
smetana kysaná,
šťáva pomerančová,
cukr,
želatina,
šlehačka,
broskve
Komentáře (1)