Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvová pěna

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 099 kJ /
502 kcal
Bílkoviny11,20 g
Tuky44,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy15,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky. Krok 2: Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme. Krok 3: Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu. Vlijeme do skleniček a dáme do chladu alespoň na 2 hodiny. Krok 4: Před podáváním ozdobíme.

Zveřejněno 29. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová pěna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P0z1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová pěna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P0z1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
broskve, smetana kysaná, šťáva pomerančová, cukr, želatina, šlehačka, broskve

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu