Postup přípravy
Krok 1: Tresku nakrájíme na dílky, osolíme, opepříme a posypeme paprikou, opečeme z obou stran na oleji.
Krok 2: Bagetu nakrájíme a na sucho opečeme, potřeme česnekem a máslem, poklademe opečenou treskou a ozdobíme dresinkem a petrželkou.
Krok 3: Kysanou smetanu smícháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Krok 4: Množství surovin neuvádím, záleží na tom, kolik porcí je třeba udělat.
Zveřejněno 30. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Moje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 21 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 22 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 26 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 2 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Suroviny:
treska,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej,
bageta,
máslo,
česnek,
smetana kysaná,
pepř,
česnek,
petrželka
Komentáře (1)