Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso na pepři

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 093 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny137,30 g
Tuky67,60 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso umyjeme, uvaříme ve slané vodě. Měkké maso nakrájíme na plátky. Krok 2: Na sádle zpěníme cibulku nadrobno pokrájenou, přidáme plátky masa a drcený pepř. Chvilku dusíme, podléváme polévkou a posléze zahustíme rozmíchanou vodou s moukou. Provaříme. Krok 3: Příloha jsou smažené brambory.

Zveřejněno 4. 7. 2021

Poznámka autorky Petra Dvor.

Recept mám z kuchařky z roku 1947. Omáčka se měla zahustit chlebem, já to změnila na vodu s moukou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí maso na pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AB1P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí maso na pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AB1P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Eja57: Dobrý den, děkuji za doplnění:-)

Dovolila jsem si připsat do postupu, že ten pepř drcený, asi těch 5 kuliček tam před podáváním lovit nebudeme...
A že po přidání mouky s vodou provařime, to začátečník nemusí vědět.

Suroviny:
hovězí zadní, sůl, sádlo, pepř, vývar, mouka hladká

Přidat fotografie receptu