Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 416 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,76 g |
Tuky | 92,61 g |
Vláknina | 11,26 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 23,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka v houbové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OW5N
Moje poznámka
Panenka v houbové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OW5N
Nejnovější recepty
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 1 hodinou
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Wikki před 17 minutami
Poctivá květáková polévka
Pecka před 42 minutami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Pecka před 45 minutami
Pařížský salát
Pecka před 45 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Pecka před 46 minutami
Krupičková polévka
vakl1 před 57 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
tara23 před 1 hodinou
Zeleninová polévka s kapáním
Petaja před 2 hodinami
Nepečený zebra dortík
MPetra před 12 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 15 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
houby čerstvé,
mouka hladká,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej rostlinný,
vývar,
sůl,
pepř čtyř barev,
hořčice plnotučná
Komentáře (4)