Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 75 min Doba tepelné úpravy: 40 min

115 min (75 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 458 kJ /
588 kcal
Bílkoviny97,00 g
Tuky13,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 485 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy19,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra nakrájíme na porce, zbavíme všech blan a přes folii naklepeme, osolíme a opepříme. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej s kouskem másla a vložíme játra, z obou stran je orestujeme. Krok 3: Vývar zredukujeme na polovinu, přidáme worcester, smetanu a svaříme, nakonec přidáme drcený pepř a všechen výpek z pánve.

Zveřejněno 17. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xgnm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xgnm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

K restovaným játrům jsme nikdy žádnou omáčku neměli.Recept mě zaujal a líbí se mi:-K:yes:

Suroviny:
játra vepřová, pepř, máslo, vývar masový, smetana, omáčka worcesterová, pepř čtyř barev

Přidat fotografie receptu