Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná krkovička s dvojí přílohou

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 80 min Doba tepelné úpravy: 40 min

120 min (80 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 967 kJ /
948 kcal
Bílkoviny20,83 g
Tuky5,42 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy201,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku naklepeme, potřeme marinádou a uložíme do lednice, nejlépe přes noc. Krok 2: Pak na pánvi rozehřejeme trochu oleje a krkovičku opečeme z obou stran, podle potřeby podlijeme vývarem. Krok 3: Rýži propláchneme studenou vodou a vložíme do pekáčku, zalijeme vývarem a přidáme máslo, sůl, pepř, bylinky, kari. Promícháme a pečeme v troubě. Krok 4: Podáváme s hranolky nebo rýží. Na Slovensku jsem si oblíbila kombinaci obojího a chutná to skvěle.

Zveřejněno 17. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná krkovička s dvojí přílohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1gEj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná krkovička s dvojí přílohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1gEj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, paprika sušená sladká, pepř, česnek sušený, olej, pivo světlé, vývar masový, rýže, vývar, pepř, koření kari, bylinky, máslo

Přidat fotografie receptu