Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z hřibů v parmezánovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 470 kJ /
590 kcal
Bílkoviny34,31 g
Tuky37,77 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 779 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy27,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby očistíme a nakrájíme na zhruba půlcentimetrové plátky. Krok 2: V misce smícháme všechny suroviny na těstíčko. Vody přidáme podle potřeby tolik, aby vzniklo těstíčko husté asi jako na kapání.
V pánvi rozehřejeme olej, kousky hub namáčíme do těstíčka, hned vkládáme do pánve a zvolna smažíme dozlatova. Krok 3: Jako přílohu jsem zvolila bramborovou kaši s pažitkou, která řízečky dobře doplnila.

Zveřejněno 29. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízky z hřibů v parmezánovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJEl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízky z hřibů v parmezánovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJEl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

magdalenka: no toto:-O:-O:-D:-D

Saďourek. :-D

Simona Skolakova: :-), u nás je to taky bída, ale přece jen se něco najde:-8 Děkuju:-K

Majko to je provokace:-D:-D:-Du nás houby nerostou,ale i tak receptík krásný,hned bych si dala<3<3<3

Suroviny:
houba hřib, mouka hladká, sýr parmazán strouhaný, vejce, prášek do pečiva, voda perlivá, sůl, olej

Přidat fotografie receptu