Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový mls s jablky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby odležení

40 min (40 min tepelná úprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 290 kJ /
308 kcal
Bílkoviny4,20 g
Tuky12,87 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,15 g
Sacharidy38,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Z jemně nasekané čerstvé šalvěje, oleje, česneku a sójové omáčky umícháme marinádu, do které maso naložíme a necháme nejlépe přes noc odležet nebo alespoň na dvě/tři hodiny před dalším zpracováním. Krok 2: Jablka omyjeme, rozpůlíme a očistíme od jádřinců. Nakrájíme na širší plátky i se slupkou. Krok 3: Marinované vepřové plátky opečeme z obou stran na oleji dorůžova spolu s cibulkou, přidáme jablka, přilijeme zbývající marinádu a vše krátce podusíme ve vývaru. Jablka se nesmí rozvařit, ale musí být na skus. Podávala jsem s vařenými bramborami.

Zveřejněno 31. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový mls s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qOL3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový mls s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qOL3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta, jablko, omáčka sojová, olej slunečnicový, sůl, pepř citronový, šalvěj, vývar, cibule červená

Přidat fotografie receptu