Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Podávame s hriankou.
Zveřejněno 1. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádo s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z1Yr
Moje poznámka
Avokádo s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z1Yr
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 18 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 22 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 22 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchty
Neregistrovaný před 1 minutou
Zázvorový sirup pro posílení imunity při nachlazení
Neregistrovaný před 2 minutami
Těstoviny s nivovo-smetanovou omáčkou a kuřecím masem
Neregistrovaný před 2 minutami
Šunka z vepřového kolene
Neregistrovaný před 5 minutami
Žemlovka naslano
Neregistrovaný před 6 minutami
Rošťáci s kari
Neregistrovaný před 8 minutami
Frankfurtská polévka s bramborami
Neregistrovaný před 8 minutami
Krkonošská cibulačka
Neregistrovaný před 9 minutami
Prezidentská bábovka
Neregistrovaný před 12 minutami
Snadné zapečené brambory
Neregistrovaný před 14 minutami
Suroviny:
avokádo,
vejce,
žampióny,
křen nakládaný,
kmín drcený,
šťáva citronová,
olej olivový,
pepř,
pažitka
Komentáře