Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnečková bábovka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

NatalieMrk NatalieMrk

Snadný

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 45 min

105 min (60 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 682 kJ /
4 226 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky148,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jako první vymažu máslem formu na bábovku a zapnu troubu na 180°C. Krok 2: Do misky nasypu mouku, poté přidám cukr, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva a jako poslední vanilkový cukr. Všechno smíchám dohromady, naliju trochu těsta do formy a do zbytku těsta přidám kakao, promíchám a naliju do formy. Krok 3: Bábovku dám do trouby a nechám ji péct 45 minut. Po upečení nechám vychladnout a můžu servírovat

TIP: Jak vyklopit bábovku, které se nechce z formy?

Zveřejněno 8. 8. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrnečková bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8pz5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrnečková bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8pz5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu