Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvkovo - rybízová bublanina

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 40 min

100 min (60 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 14

14

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 232 kJ /
2 446 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky95,28 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 505 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy323,39 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo rozpustíme a v míse vyšleháme spolu s moučkovým a vanilkovým cukrem. Potom přidáme vejce, kefír a společně vmícháme do hladké hmoty. Krok 2: Polohrubou, špaldovou a žitnou mouku prosejeme dohromady s kypřícím práškem a solí. Sypkou směs přidáme do těsta a vše důkladně promícháme. Krok 3: Těsto vlijeme na plech o velikosti 35×25 cm vyložený pečícím papírem. Posypeme borůvkami a rybízem a lehce uhladime. Krok 4: Troubu předehřejeme na 200°C. Potom teplotu snížíme a pečeme na 170°C zhruba 40 minut. Po vychladnutí pocukrujeme.

Zveřejněno 22. 8. 2021

Poznámka autorky MiskaM

Ovoce můžeme zvolit podle toho, jaké máme doma.

Recept jsem zvolila tentokrát z časopisu Chvilka v kuchyni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Borůvkovo - rybízová bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nLkp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Borůvkovo - rybízová bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nLkp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Coleta: pardon rybíz spletla jsem se. Hned opravím.

Zřejmě špatné foto, já vidím rybíz

Suroviny:
máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, kefír, mouka polohrubá, mouka špaldová celozrnná, mouka celozrnná žitná, kypřící prášek, sůl, borůvky, rybíz

Přidat fotografie receptu