Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hnízda z mletého masa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 25 min

65 min (40 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 543 kJ /
1 325 kcal
Bílkoviny96,68 g
Tuky84,54 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 668 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy41,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso, vajce, strúhanku, nadrobno nakrájanú cibuľu, sušenú bazalku a soľ dobre premiešame. Rozdelíme na 6 rovnakých častí a z každej vyfujeme fašírku. Krok 2: Uložíme na olejom vymastený pekáč a pohárom urobíme do každej priehlbinku. Krok 3: Vložíme do rúry na 180°C a pečieme cca 20-25 minút. Krok 4: Mrkvu nastrúhame a premiešamorme s citrónovou šťavou. Krok 5: Do horúcich upečených fašírok dáme do stredu nastrúhanú mrkvu, do nej paradajočku a zapichneme lístoček bazalky. Krok 6: Podávame so zemiakmi alebo len s chlebom, podľa svojej chuti.

Zveřejněno 23. 8. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hnízda z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KPV8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hnízda z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KPV8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, cibule, vejce, strouhanka, sušená bazalka, bazalka čerstvá, sůl, rajče, mrkev, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu