Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevety na česneku a bílém víně

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mijula

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 903 kJ /
694 kcal
Bílkoviny82,01 g
Tuky29,94 g
Vláknina4,12 g
Cholesterol 573 mg
Sodík 891 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy14,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z česneku, oleje, vína a koření uděláme marinádu, do které krevety dáme minimálně na půl hodinky. Krok 2: Rozehřejeme lžíci přepuštěného másla a krevety na něm osmahneme. Krok 3: Podávám s různými variacemi salátů.

Zveřejněno 29. 8. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevety na česneku a bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oMgL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevety na česneku a bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oMgL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
krevety, česnek, olej olivový, víno bílé, bylinky, ghee

Přidat fotografie receptu