Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí steak na rukolovém salátu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kuhnice kuhnice

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 603 kJ /
2 056 kcal
Bílkoviny15,50 g
Tuky159,67 g
Vláknina33,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 440 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy122,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí prso nakrájíme na plátky a naložíme nejlépe pár hodin předem do marinády Krok 2: Marináda: smícháme olivový olej s kořením, solí a pepřem. Krok 3: Salát připravíme smícháním zeleninového salátového mixu, rukoly, rozinek, rajčátek rozkrojených na půlky, rozinek, pokrájených sušených rajčat, lžící olivového oleje a balzamika podle chuti. Krok 4: Maso zprudka osmahneme na pánvi, popřípadě ugrilujeme, hotové rokrájíme na menší kousky.
Na talíř nandáme salát, navrch pokrájené kousky masa a posypeme nastrouhaným parmezánem.

Zveřejněno 9. 9. 2021

Poznámka autorky kuhnice

Salát je výborný i druhý den zastudena. Je možné do něj přidat ještě vlašské ořechy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí steak na rukolovém salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P0Rl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí steak na rukolovém salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P0Rl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kurkuma, sůl, pepř, bazalka čerstvá, koření oregáno, parmazán, ocet balsamiko, olej olivový, rukola, rajče cherry, rozinky, rajče sušené v oleji

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu