Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 677 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,49 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit kroupy do mírně slané vody (můžeme je i den předem namočit).
Krok 2: Na sádle usmažíme cibulku dorůžova, přidáme trochu vody a do ní rozředíme (rozkvedláme) vymačkaná krvavá jelítka. Přidáme vepřový vývar, uvařené kroupy a krátce povaříme.
Krok 3: Do hotové polévky přidáme utřený česnek se solí, majoránkou a pepřem.
Zveřejněno 10. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
Moje poznámka
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
Nejnovější recepty
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Pečená treska na másle z trouby
Přidáno před 11 hodinami
Nutellové oříšky
Přidáno 9. 10. 2025 05:00:02
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno 8. 10. 2025 20:42:48
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 37 minutami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 10 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 11 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 11 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 11 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 12 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 13 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 13 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 13 hodinami
Suroviny:
jelito,
cibule,
kroupy,
česnek,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
vývar vepřový
Komentáře (1)