Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí na paprice bez kostí

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michaela.Koc

Snadný

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 737 kJ /
1 610 kcal
Bílkoviny332,29 g
Tuky17,17 g
Vláknina7,75 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,87 g
Sacharidy28,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyji, osolim, opepřím a posypu paprikou z obou stran. Jednu stranu masa potřu hořčicí. Do hrnce vložím maso a rychle ho zatáhnu na oleji z obou stran, pak ho vyndám a dám stranou. Krok 2: Cibuli nakrájím najemno a osmahnu ji na oleji, až zesklovatí. Přidám 2 lžíce papriky a 1 lžíci hladké mouky, lehce promíchám, vložím zpět maso a zaliji cca 500 ml vody. Záleží, kolik chci omáčky. Přidám masox a vařím doměkka.
Až je maso měkké, vyndám ho a pokrájím na menší kousky.
Mezitím omáčku zjemním smetanou, okořením a zahustím jíškou dle potřeby. Maso vložím zpět a mohu podávat.

Zveřejněno 25. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí na paprice bez kostí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pEJN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí na paprice bez kostí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pEJN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, smetana na vaření, cibule, masox, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, mouka hladká, jíška, těstoviny

Přidat fotografie receptu