Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory pečené s brynzou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 214 kJ /
1 485 kcal
Bílkoviny50,13 g
Tuky118,17 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 3,07 g
Sůl7,87 g
Sacharidy52,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky dobre umyjeme (nešúpeme) a po šírke nakrájame na vejárik (krájame na cca 7 mm plátky tak, že nedokrojíme). Krok 2: Zemiaky uložíme tesne vedľa seba do olejom vymasteného pekáčika. Povrch zemiakov potrieme olejom. Vložíme do rúry na 180°C a zakryté pečieme asi 50 minút. Krok 3: Potom pekáčik vyberieme a zemiaky posypeme na malé kocky nakrájanou slaninou a rozdrobenou bryndzou. Krok 4: Vložíme naspäť do rúry asi na 10 minút, kým sa slanina nevyškvarí a bryndza neroztečie. Krok 5: Podávame teplé s hrnčekom kyslého mlieka, kefíru, acidofilného mlieka…

Zveřejněno 26. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory pečené s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vNPX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory pečené s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vNPX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, brynza, slanina uzená, olej

Přidat fotografie receptu