Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočkové těstoviny s parmezánovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kuhnice kuhnice

Náročný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 364 kJ /
1 999 kcal
Bílkoviny162,60 g
Tuky27,18 g
Vláknina82,44 g
Cholesterol 201 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy235,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve uvařte těstoviny podle návodu na obale a sceďte. Krok 2: Maso nakrájejte na menší kousky, osolte, opepřete, okořeňte bazalkou a oreganem. Krok 3: Česnek nasekejte na malé kousky. Krok 4: Rozpusťte v hlubší pánvi máslo a orestujte dozlatova maso. Přidejte nasekaný česnek a minutku restujte. Poté zalijte smetanou, nechte 5 minut povařit, přidejte parmazán a nechte rozpustit. Odstavte, dochuťte petrželkou, případně ještě solí a pepřem. (Já už nedochucovala, sýr udělá své). Krok 5: Do hotové omáčky zamícejte těstoviny a podávejte. Na talíři ozdobte petrželkou.

Zveřejněno 26. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočkové těstoviny s parmezánovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lA37

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočkové těstoviny s parmezánovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lA37

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
čočka červená, maso krůtí, máslo, smetana ke šlehání, česnek, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, pepř, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu