Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 226 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,64 g |
| Tuky | 58,96 g |
| Vláknina | 2,16 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,98 g |
| Sacharidy | 11,13 g |
Postup přípravy
Rozpálíme pánev, přidáme olej a panenku ze všech stran opečeme do zlaté barvy. Přendáme do pekáčku nebo zapékací misky a pečeme cca 7- 8 minut. Vyndáme z trouby, zakryjeme alobalem a necháme ještě cca 5 minut odpočinout, nakrájíme a podáváme s různě upraveným bramborem, zeleninovou oblohou nebo salátem podle chuti.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová marinovaná panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQl4
Moje poznámka
Plněná vepřová marinovaná panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQl4
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 4 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 10 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 11 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sýr mozzarella,
šunka schwarzwaldská,
šunka uzená,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
olej olivový,
hořčice,
česnek,
sůl,
Komentáře (1)