Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso po mexicku s tortillou

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 491 kJ /
834 kcal
Bílkoviny49,15 g
Tuky66,23 g
Vláknina5,87 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hlubší pánvi na oleji orestujeme do sklovata nadrobno nakrájenou cibulku s česnekem, přidáme mleté maso a opékáme dalších cca 5 minut, přičemž vařečkou drtíme hrudky masa, aby se zcela rozdrolily. Krok 2: Vhodíme očištěnou a bez peciček na kostky nakrájenou papriku, plechovku scezených fazolí, zakapeme citronovou šťávou.
Podávala jsem na kukuřičné tortille, posypané strouhaným sýrem.

Zveřejněno 29. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso po mexicku s tortillou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wYq1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso po mexicku s tortillou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wYq1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, cibule, olej olivový, paprika čerstvá zelená, česnek sušený, fazole červené, šťáva citronová, avokádo, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu