Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 689 kJ / 2 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,10 g |
Tuky | 145,92 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 98,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yor0
Moje poznámka
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yor0
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 25 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 26 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 51 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
povidla švestková,
olej olivový,
koření nové koření,
rozmarýn čerstvý,
pepř mletý,
brambory,
olej olivový,
tymián,
pepř mletý,
česnek,
cibule červená,
protlak rajčatový,
rajče,
víno červené suché,
tymián čerstvý,
pepř mletý
Komentáře