Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italská pánev s těstovinami a fazolemi

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 422 kJ /
1 057 kcal
Bílkoviny6,92 g
Tuky106,02 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek na plátky. Do hluboké pánve dáme rozehřát olej, přidáme slaninu a necháme pustit tuk. Přidáme cibuli a za stálého míchání ji necháme zesklovatět. Poté přidáme plátky česneku, necháme je jen rozvonět, přidáme passatu, bylinky, koření a podlijeme cca 150- 200 ml vody. Osolíme, přivedeme k varu a necháme probublávat 10 minut. Krok 2: Fazole scedíme a na sítku propláchneme vodou. Přidáme do pánve a vaříme ještě cca 5 minut. Zvlášť uvaříme těstoviny podle návodu na obalu ( mušličky nebo jiné drobné). Hotové těstoviny scedíme a vmícháme do fazolí. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem a ozdobíme čerstvou bazalkou.

Zveřejněno 10. 11. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italská pánev s těstovinami a fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2zDJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italská pánev s těstovinami a fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2zDJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
slanina, olej olivový, cibule, česnek, passata rajčatová, fazole červené sterilované, těstoviny, sušená bazalka, koření oregáno sušené, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu